Cariere

Compania noastră acordă o importanță deosebită calității personalului și a forței de muncă, oferind un mediu propice creșterii și dezvoltării profesionale

Oportunități de angajare

Companie de construcții, cu spirit dinamic și inovator, ACT Construct Management oferă un pachet complet de servicii, cu competențe profesionale în toate sectoarele industriei de construcții.

Experiența și cunoștințele acumulate ne oferă avantajul de a realiza noi proiecte și colaborări utilizând la maxim potențialul de piață actual. Compania este deschisă noilor colaborări și capabilă să integreze talentul uman al noilor veniți. Condițiile și atmosferă de lucru sunt motivante, astfel încât atât profesioniștii cu experiență, dar și debutanții au oportunitatea de a se dezvolta în carieră.

Informații despre posibilitatea unei cariere în cadrul companiei noastre la telefon 021 659 6848 sau pe email la office (at) actconstruct (dot) ro

ACT CONSTRUCT MANAGEMENT SRL este beneficiarul proiectului „Dezvoltare la Act Construct Management SRL”, cod MySMIS 113361, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Vezi detalii proiect »

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro, precum şi către site-ul web al Programului Operaţional Regional 2014-2020 www.inforegio.ro și pagina de Facebook a programului.