Compartimentări și amenajări interioare

Compania noastră oferă servicii complete de compartimentări și amenajări interioare de înaltă calitate, adresate atât reședințelor cât și birourilor sau spațiilor industriale

Compartimentări și amenajări interioare de înaltă calitate

Orice locuință sau birou trebuie să fie un loc plăcut și funcțional, care să reprezinte dorințele și individualitatea proprietarilor, însă renovarea spațiului de multe ori este o sarcină obositoare, ce consumă energia beneficiarilor și le distrage atenția de la afacerile sau familiile lor. Noi dorim să schimbăm acest lucru, iar cu ajutorul experienței, resurselor și a echipei profesioniste ce ne recomandă putem lucra independent, furnizând servicii de cea mai bună calitate, conform cerințelor clientului și livrând întotdeauna la timp.

Amenajări interioare

Compania noastră poate face față cu brio oricărei cereri de amenajări interioare, fie pentru locuințe sau pentru birouri. Executăm servicii precum:

  • tencuieli, gleturi, zugrăveli
  • placări pentru pardoseli, scări și pereți cu: gresie, faianță, marmură, granit, etc
  • instalații electrice, sanitare și termice
  • montaje de parchet clasic sau laminat
  • montaje tâmplărie de exterior sau interior (geamuri sau uși)

Compartimentări

Echipa noastră are competențele tehnice și experiența necesară unei compartimentăƒri interioare din zidărie sau din gips-carton pe structură metalică. În completarea compartimentarilor interioare, putem furniza servicii de amenajări interioare complete, de la tencuială și zugrăvit, până la instalații electrice, sanitare și termice.

Fie că e nevoie de o recompartimentare pentru a da spațiului o altă organizare, fie că e nevoie de o renovare a spațiului pentru a-l reîmprospăta, compania noastră furnizează servicii de cea mai bună calitate. Noi lucrăm împreună cu clientul pentru a înțelege mai bine cerințele lui și pentru a ajunge la cea mai bună soluție pentru fiecare proiect.

Dacă sunteți interesat de serviciile noastre de compartimentări și amenajări interioare de înaltă calitate sau aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 021 659 6848, la emailul office (at) actconstruct (dot) ro sau folosind formularul de contact.

ACT CONSTRUCT MANAGEMENT SRL este beneficiarul proiectului „Dezvoltare la Act Construct Management SRL”, cod MySMIS 113361, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Vezi detalii proiect »

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro, precum şi către site-ul web al Programului Operaţional Regional 2014-2020 www.inforegio.ro și pagina de Facebook a programului.