Despre noi

Reputația companiei este garantată de profesionalismul angajaților noștri, calitatea materialelor folosite și corectitudinea soluțiilor alese

Compania

ACT Construct Management este o companie de construcții cu capital social 100% românesc cu personal cu peste 20 ani experiență.

Având sediul în București, obiectul de activitate principal al companiei este de a asigura servicii de înaltă calitate în domeniul construcțiilor civile și industriale, începând de la consultanță și proiectare, până la renovare și execuție.

Scopul companiei ACT Construct Management este acela de a-și crea un nume care să inspire încredere și profesionalism. Așadar, fiecare proiect este tratat cu maximă importanță, misiunea companiei fiind cea de a materializa cerințele clientului, în conformitate cu cerințele legale și reglementările aplicabile, totodată respectând standardele de calitate ce ne recomandă.

Certificări

În anul 2013, compania a implementat și certificat Sistemul de Management al Calității în conformitate cu standardul internațional ISO 9001:2008 cu valabilitate pe plan internațional, certificare ce garantează calitatea serviciilor și lucrărilor finale pentru orice parteneriat național sau internațional.

De asemenea, tot în anul 2013, compania a implementat și certificat Sistemului de Management de Mediu în conformitate cu standardul internațional ISO 140001:2004 cu valabilitate pe plan internațional.

Parteneri

Strategia companiei pe termen lung este de a îmbunătăți încontinuu calitatea serviciilor și a lucrărilor finale efectuate, având ca principal obiectiv protejarea sănătății și a securității oamenilor și a mediului înconjurător, atât în timpul desfășurării serviciilor, cât și după. În acest sens, compania este în continuă căutare de noi parteneriate cu furnizori de servicii și de materiale din țară și din străinătate pentru îmbunătățirea calității serviciilor.

Menţionăm că, în cazul unei eventuale colaborări, societatea noastră dispune de toate accesoriile şi echipamentele necesare unei lucrari de mare calibru.

ACT CONSTRUCT MANAGEMENT SRL este beneficiarul proiectului „Dezvoltare la Act Construct Management SRL”, cod MySMIS 113361, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Vezi detalii proiect »

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro, precum şi către site-ul web al Programului Operaţional Regional 2014-2020 www.inforegio.ro și pagina de Facebook a programului.