Reabilitări termice

O izolare termică bună înseamnă diminuarea necesarului de încălzire sau răcire concomitent cu reducerea emisiilor poluante

Ce înseamnă reabilitarea termică?

  • izolarea termică a pereților exteriori, a acoperișului și a planșeului peste subsol
  • înlocuirea ferestrelor și a ușilor exterioare existente cu tâmplărie performantă din punct de vedere energetic
  • lucrări de finisaje exterioare după aplicarea straturilor izolante

Care sunt avantajele?

  • reducerea facturilor la utilități sau la întreținere
  • protejarea mediului înconjurător prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră
  • îmbunătățirea aspectului exterior al construcțiilor

Izolarea termicムa pereților exterior

Compania noastră efectuează termoizolarea părții opace a pereților exteriori folosind tehnologii bine puse la punct și verificate de-a lungul anilor. De asemenea, materialele folosite de noi sunt de cea mai bună calitate, fiind furnizate de la parteneri cu tradiție îndelungată în acest domeniu. Pe lângă îmbunătățirea aspectului estetic exterior al construcțiilor, se realizează o protecție a componentelor de rezistentă a clădirilor, fără să se afecteze spațiul util interior al acestora.

Înlocuirea ferestrelor și a ușilor exterioare

Majoritatea clădirilor construite în România înainte de anul 1990 au fost dotate cu ferestre și uși de lemn, ce nu mai sunt eficiente conform standardelor de eficiență termică actuale. Așadar, că o completare a izolării termice a pereților exteriori, este recomandată înlocuirea tâmplăriei vechi cu ferestre și uși moderne, având vitraj termoizolant și tâmplărie performantă din punct de vedere energetic.

Lucrări de finisaje exterioare

Completarea lucrărilor de izolare termică a pereților exteriori și înlocuirea tâmplăriei cu una performantă din punct de vedere energetic o reprezintă lucrarea de refacere a finisajelor anvelopei. În multe din localitățile din țara, tendința actuală este de a personaliza cât mai mult spațiul la nivelul comunității prin personalizarea fațadelor blocurilor de locuințe sau a caselor. Acest lucru, pe de-o parte, augmentează sentimentul de apartenență a locatarilor la comunitatea lor, dar pe de-o altă parte, trebuie făcut cu responsabilitate, ținând cont de regulile urbanistice, cromatică și stilul general al clădirilor din comunitate.

Compania noastră oferă servicii complete de reabilitări termice, atât pentru blocurile de locuințe, cât și pentru construcțiile civile sau industriale. Soluțiile de reabilitare termică propuse de noi sunt diferite în funcție de particularitățile tehnice ale construcției, în urma unui audit energetic efectuat în prealabil la solicitarea beneficiarului.

Dacă sunteți interesat de serviciile noastre de reabilitări termice sau aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 021 659 6848, la emailul office (at) actconstruct (dot) ro sau folosind formularul de contact.

ACT CONSTRUCT MANAGEMENT SRL este beneficiarul proiectului „Dezvoltare la Act Construct Management SRL”, cod MySMIS 113361, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Vezi detalii proiect »

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro, precum şi către site-ul web al Programului Operaţional Regional 2014-2020 www.inforegio.ro și pagina de Facebook a programului.