Servicii

Cu spirit dinamic și inovator, compania noastră oferă un pachet complet de servicii, cu competențe profesionale în toate sectoarele industriei de construcții

Servicii generale

Compania noastră asigură o gamă variată de servicii în cadrul lucrărilor de construcții, având soluții pentru dvs. în următoarele domenii:

  • termo/hidroizolații la terase și fundații;
  • producție tâmplărie aluminiu sau PVC;
  • lucrări de instalații sanitare, încălzire și de ventilație;
  • lucrări de instalații de gaze;
  • lucrări de instalații electrice;
  • lucrări de săpătura, terasament, șanțuri și canalizări;
  • lucrări de zidărie;
  • activități de inginerie și consultanță tehnică, inclusiv proiectare;
  • lucrări complete de construcții de drumuri, inclusiv proiectare.

De asemenea, compania noastră execută toată gama de șape și tencuieli mecanizate, toate aceste operațiuni fiind executate cu echipamente de ultimă generație (echipamente Putzmeister, mașini de tencuit, grinzi vibrante, plăci compactoare, compactoare cu picior galvanivat, elicoptere pentru beton, etc).

Toate echipamentele folosite de personalul firmei noastre sunt echipamente profesionale HILTI, fiind achiziționate de curând printr-un program de achiziție de utilaje și echipamente, finanțat cu fonduri europene.

În ceea ce privește protecția mediului incojurator, compania noastră folosește modalități moderne conform standardelor internaționale ISO:14001 pentru menținerea curățeniei în incinta obiectivelor și evacuarea deșeurilor provenite din activitățile specifice (containere și tobogane pentru evacuarea deșeurilor de la înălțime).

Dacă sunteți interesat de serviciile noastre sau aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 021 659 6848, la emailul office (at) actconstruct (dot) ro sau folosind formularul de contact.

ACT CONSTRUCT MANAGEMENT SRL este beneficiarul proiectului „Dezvoltare la Act Construct Management SRL”, cod MySMIS 113361, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Vezi detalii proiect »

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro, precum şi către site-ul web al Programului Operaţional Regional 2014-2020 www.inforegio.ro și pagina de Facebook a programului.