Turnări betoane şi şape

Compania noastră "livrează" ani în plus la construcțiile dumneavoastră prin lucrări trainice de cea mai bună calitate

Turnări betoane și șape mecanizate și elicopterizate

Compania noastră este specializată în turnări betoane și diferite tipuri de șape. Toate lucrările noastre respectă cele mai înalte standarde internaționale de calitate, iar atât în timpul cât și după execuția lucrării, compania noastră protejează mediul prin folosirea materialelor reciclabile, reciclarea acestora și reducerea cantității de deșeuri.

Turnări betoane

În industria construcțiilor, betonul este principalul material folosit la structuri datorită proprietăților acestuia: durabilitate, executarea elementelor de construcții în orice formă, rezistență la foc, caracter monolit și cost relativ redus. Acest lucru face ca betoanele să fie foarte variate din punct de vedere al modului de fabricație, punerii în lucru și al proprietăților tehnice. Din acest motiv, unul din cele mai pretențioase etape în construcția unei clădiri este turnarea betonului. Compania noastră are experiența necesară turnării de betoane astfel încât proiectul dumneavoastră să fie cât mai durabil posibil. Serviciile noastre variază de la consultanță în vederea turnării de betoane până la execuția lucrării propriu-zise.

Turnări șape

Similară lucrării de turnare betoane este și turnarea șapelor. Printre șapele pe care le poate executa compania noastră se numără șape termoizolante, șape clasice mecanizate elicopterizate, șape perlitice, șape cu uscare rapidă și semirapidă și șape aditivate pentru pardoseli incălzite. Principalul avantaj al șapelor mecanizate elicopterizate este că scutesc timp, efort fizic și bani, datorită faptului că toate etapele sunt automatizate cu ajutorul utilajelor specializate. De asemenea, șapele mecanizate se execută pe șantier, nemaifiind nevoie de stații de betoane sau mortare. O altă etapă automatizată este elicopterizarea, care are rolul de sigilare a peliculei exterioare și realizarea unei bune planeități.

Dacă sunteți interesat de serviciile noastre de turnări betoane și șape sau aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 021 659 6848, la emailul office (at) actconstruct (dot) ro sau folosind formularul de contact.

ACT CONSTRUCT MANAGEMENT SRL este beneficiarul proiectului „Dezvoltare la Act Construct Management SRL”, cod MySMIS 113361, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Vezi detalii proiect »

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro, precum şi către site-ul web al Programului Operaţional Regional 2014-2020 www.inforegio.ro și pagina de Facebook a programului.